fbpx

Date de contact

Ne poti contacta prin intermediul orcarei metode de mai jos!

Telefon
+40 726 802 536
Email
office@entrify.ro
Sediu
Strada Mircea Vulcănescu 49, București 010164

Cine suntem?

Istorie
Entrify Consult a luat naștere în prima lună a anului 2021 având dorința și resursele necesare pentru a ajuta la dezvoltarea, susținerea și diversificarea mediului antreprenorial din România.

Mai exact, Entrify este o societate specializată în obținerea de finanțări nerambursabile pentru IMM-urile din România, prin intermediul fondurilor europene și guvernamentale, dar și al fondurilor de investiții private.
Realizari
Până în prezent, am reușit să implementăm cu succes alături de clienții noștri peste 260 de proiecte care au atras o finanțare totală nerambursabilă de aproximativ 16 milioane de euro, afacerile create în piață fiind preponderent din zonele de producție și servicii IT, cărora li se adaugă și alte servicii agricole și non-agricole.

Reprezentăm cu siguranță soluția prin care dumneavoastră puteți ajunge să realizați și să dezvoltați o afacere prosperă pentru piața din România, eligibila totodată pentru obținerea unei finanțări nerambursabile de câteva zeci sau sute de mii de euro prin intermediul liniilor de finanțare europene și guvernamentale.

Suntem deschisi sa raspundem la orice nelamurire

Contacteaza-ne si hai sa crestem impreuna!

Luni-Vineri
09:00-18:00